Llista

dissabte, 22 de juny del 2013

Un curs amb moltes novetats

Al segon trimestre hem posat en pràctica per primer cop una activitat dedicada a treballar la iconografia del claustre del monestir de Santes Creus. El material fotogràfic i documental ha estat clau per ajudar l'alumnat a experimentar sensacions i iniciar continguts relaciontats amb la riquesa dels capitells del claustre. També hem estrenat un titella que ens ajuda a treballar els aspectes esmentats amb els alumnes.
Una activitat nova ha estat la destinada a descobrir l'Espluga medieval. Preparar el material didàctic i posar-ho a la pràctica sobre el terreny, ha estat tot un repte. 
Un altre projecte que ja s'havia començat a plantejar en el curs anterior, ha estat el relacionat amb les Brigades internacionals a l'Espluga. En aquest cas el repte era doble, ja que hem tractat una època recent amb la qual no hi estem acostumats, però que permet aplicar en part unes fons diferents de les habituals per a nosaltres, avesats a l'època medieval (testimonis orals, fotografies, gravacions sonores....).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada