Llista

dissabte, 22 de juny del 2013

Gairebé 3.500 alumnes i més de 70 escoles

A totes aquestes novetats del curs que acabem s'hi ha de sumar la feina diària que ha suposat atendre 3.434 alumnes de centres de diferents indrets de Catalunya. Al CdA han vingut 41 centres a fer estades de varis dies, mentre una trentena més han fet una activitat d'un dia. Aquests centres sumats als del projecte "Apadrinem un espai del monestir", comporten un total de 76 escoles i instituts que han estat atesos pel CdA, als quals se'ls ha impartit continguts relacionats amb l'entorn emprant una metodologia activa. 
Com altres anys, l'alumnat que hem tingut ha estat molt divers, i ha anat des de cicle inicial de Primària fins a alumnat de Magisteri i d'escoles d'adults. Volem destacar que aquest curs s'ha ofert des de l'inici l'activitat sobre l'elaboració de tinta i escriptura medieval, que es va estrenar el curs anterior. L'activitat s'ha consolidat com una de les de més èxit del CdA i que reb una major acceptació per l'alumnat. 

Aquest curs el podríem definir com a intens i molt gratificant, i per això estem molt satisfets/es de poder-ho compartir amb vosaltres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada